banner izzy2016

hdssb1
Priopćenje za javnost prenosimo u cijeosti...
"Poštovani, na sjednici Predsjedništva HDSSB-a održanoj u ponedjeljak, 12. prosinca 2016. godine, donesena je jednoglasna odluka o raspuštanju Gradske organizacije HDSSB-a Grada Vukovara. Posljedica je to isključenja iz HDSSB-a gospođe Slavice Jelinić, u tom trenutku predsjednice Gradske organizacije HDSSB-a Grada Vukovara i članice Predsjedništva HDSSB-a. Također, odlukom Predsjedništva, za povjerenicu Gradske organizacije HDSSB-a Grada Vukovara imenovana je gospođa Slavica Marinović.

Ovu odluku Predsjedništva želimo posebno naglasiti s obzirom da se gospođa Slavica Jelinić, zajedno s gospodinom Damirom Doroghazijem, u više navrata nakon isključenja iz HDSSB-a javno predstavljala kao članica Predsjedništva HDSSB-a i s te pozicije komunicirala s javnošću. Također, ovim putem želimo skrenuti pozornost i predstavnicima medija na činjenicu da oni više nisu članovi HDSSB-a i da nemaju pravo javno nastupati u ime HDSSB-a."

S poštovanjem,

Predsjednik HDSSB-a

Dragan Vulin, mag. ing. el., v. r.