reklamavelika2015a

domovina hrvatska nasice uskrsla hrvatska

Hrvatska danas obilježava Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja.

Prisjećamo se 5. kolovoza 1995., dana kada je poražen Miloševićev velikosrpski projekt i u potpunosti preokrenut tijek rata u Hrvatskoj te u Bosni i Hercegovini. Ovim putem Gradska organizacija Hrvatske demokratske zajednice Našice Vam čestita Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja.

Vojno-redarstvena operacija Oluja kulminacija je niza operacija Hrvatske vojske i Hrvatskog vijeća obrane 1994. i 1995. godine, kojom je velika većina okupiranih područja vraćena u hrvatski ustavnopravni poredak. Zato je 5. kolovoza 1995. temeljni dan moderne hrvatske povijesti i simbol teško izborene pobjede u Domovinskom ratu velikom žrtvom cijelog hrvatskog naroda, a osobito hrvatskih branitelja, kojima smo iznimno zahvalni i čijeg se doprinosa ovih dana posebno prisjećamo.

Sjetimo se zajedno riječi prvog predsjednika Republike Hrvatske i prvog predsjednika Hrvatske demokratske zajednice dr. Franje Tuđmana iz govora na trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu: "Draga hrvatska braćo i sestre, imamo na čemu graditi svoju povijest, imamo zašto biti povijesni i čuvajmo to što smo stvorili. Znajmo da je naša sudbina samo u našim rukama. Neka nam živi jedina i vječna Hrvatska!"

Predsjednik GO HDZ Našice, mr. Krešimir Žagar, dipl.ing.

bricks2016

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.