reklamavelika2015a

sdp1

''Drage Našičanke i Našičani !

Slaveći s  ponosom ovaj dan  podsjećamo se na trnovit put koji smo morali proći  tijekom duge povijesti borbe za samostalnost Hrvatske, na branitelje koji su, u konačnici, najzaslužniji za ostvarenje sna kojeg su sanjale i brojne generacije naših prethodnika.

Okrenuti budućnosti i njenim izazovima, ne zaboravljamo vlastitu odgovornost za čuvanje i razvijanje našega zajedničkog postignuća – države koju možemo oblikovati po vlastitoj mjeri, na principima slobode, demokracije, socijalne pravde, solidarnosti, zajedništva i samopoštovanja.

Svjesni smo i izazova koji nas očekuju, gospodarske krize koja traži hitne i nedvosmislene poteze, ali bez obzira na to, imamo pravo  s više optimizma gledati na budućnost. Znam, također,  da imamo snage zajedničkim radom i  znanjem pokrenuti pozitivne procese i, čuvajući vlastiti identitet, afirmirati se u društvu modernih europskih zemalja kojima po prirodi stvari pripadamo. Znam da vlastitim trudom i korištenjem svih potencijala možemo  osigurati budućnost za nas i našu djecu u zemlji i gradu koje neizmjerno volimo. 

S tim uvjerenjem, od srca vam čestitam Dan državnosti Republike Hrvatske!"

bricks2016
 

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.