reklamavelika2015a

sdp1

U četvrtak 28.04.2016. održana je 21.sjednica GO SDP-a Našice na kojoj se osim o tekućim  pitanjima raspravljalo i o osnivanju Foruma žena gradske organizacije. Jednoglasno je podržan prijedlog da se za povjerenicu Foruma žena imenuje Vanja Horvat, koja je zahvaljujući se na prijedlogu između ostalog istakla, kako žene znaju i mogu dati veliki doprinos kako u radu stranke taku i u aktivnostima kojima je cilj poboljšanje radnih i životnih uvjete građanki i građana. Od ostalih aktivnosti posebno treba istaći formiranje radne grupe za izradu programa aktivnosti vezano za lokalne izbore koji će se održati iduće godine, te programa sa kojim će SDP izaći na izbore. Predsjednik stranke Ivica Jerković, posebno je istakao kako će glavni cilj programa SDP   biti otvaranje novih  radnih mjesta, a detaljnije, javnost će biti upoznata na jesen ove godine.

Sa sjednice je upućena i čestitka povodom 01.svibnja, Međunarodnog  praznika rada 

Poštovane građanke i građani,


upućujemo Vam iskrene čestitke u povodu  1. svibnja - Međunarodnog praznika rada sa željom da ovaj  tradicionalni praznik rada dočekate i proslavite u miru, zdravlju i sreći.
Pravo na rad i pravo na život od vlastitog rada je, ne samo civilizacijska vrijednost koje se trebamo prisjetiti za Prvi svibnja, već imperativ kod zalaganja cijele zajednice na njegovom ostvarenju, stoga je glavni cilj i zadatak uprave Grada privući investitore koji će otvaranjem novih radnih mjesta omogućiti zapošljavanje nezaposlenih i doprinijeti cjelokupnom razvoju i boljim uvjetima života građanki i građana.

Slaveći ovaj dan, potvrđujemo potrebu konstantnog razvoja socijalnog dijaloga poslodavaca i zaposlenika i upućenosti jednih na druge.

SRETAN VAM PRAZNIK RADA.

Predsjednik GO SDP-a Našice

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.