reklamavelika2015a

hdz3

Danas su članovi mladeži HDZ-a Našice na Trgu dr. Franje Tuđmana, na dan sv. Lucije organizirali tradicionalnu podjelu božićne pšenice te ujedno podsjetili na predstojeće blagdane.

 

Log in to comment
samir1

Gradska organizacija SDP-a Našice je u nedjelju, 19.11.2017., u stranačkim prostorijama održala redovitu izbornu konvenciju na kojoj je izabrano novo vodstvo Gradske organizacije SDP-a Našice većinom članova.

 

Log in to comment

predsjednica1

U Uredu predsjednice Republike Hrvatske održan je Dan otvorenih vrata za iseljenike i hrvatske manjinske zajednice na kojem je predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović istaknula važnost povezivanja iseljenika s domovinom i stvaranja uvjeta za njihov povratak te punu integraciju u hrvatsko društvo.

 

Log in to comment
sjednica1

U četvrtak, 6. srpnja 2017. godine s početkom u 18,00 sati održana je 2. sjednica Gradskog vijeća Grada Našica.

 

Log in to comment
hdz1

Sinoć je u stranačkim prostorijama u Gregerovoj vili održana 17. sjednica proširenog Gradskog odbora Hrvatske demokratske zajednice grada Našica. Teme su bile predstojeća sjednica Gradskog vijeća Grada Našica i aktualna politička situacija.

 

Log in to comment
vijecefericanci1

Ovih je dana u našičkoj sredini bilo nekoliko konstituirajućih sjednica, a danas se očekuje i sjednica u Đurđenovcu. Tako je u srijedu u Feričancima konstituirano i Općinsko vijeće Feričanci. Mjesto aktualnog načelnika Marka Kneževića preuzeo je Domagoj Marinić, a Vijeće još čine Marin Benić, Stipo Stipić i Josip Čapo iz HDZ-a, Zlatko Đuroković i Zdenko Bilandžić (lista grupe birača), Mirko Jurčević i Mirjana Glavaš (HNS-HSS-SDP), Antun Glavaš i Denis Jurišić (lista grupe birača) te Tomislav Gregurić (HSU). Za predsjednika je izabran Marin Benić, a za njegove zamjenike Tomislav Gregurić i Denis Jurišić.

Istog dana konstituirano je i Općinsko vijeće Podgorač tako da je za predsjedavajuću izabrana Ljiljana Zidar, a za njezinu zamjenicu Sanja Kuruc, obje iz HNS-a. U novom sastavu Općinskog vijeće bit će i Suzana Đanić (HSU) koja je imenovana umjesto Gorana Đanića koji je izabran za načelnika općine, Helga Grabar (HNS) umjesto zamjenika načelnika Josipa Mojzeša, Ivana Hideg (HNS) i Natalija Lukačić (lista grupe birača), ali i njihove muške kolege Tomislav Moguš i Miroslav Štefančić, Aleksandar Lazić i Nedjeljko Oljača iz HNS-a, Anđelko Kovač (HSS), Ivan Strelec, Igor Prpić i Zlatko Bačić iz HDZ-a te Perica Perić (Desno). Lazić i Oljača su pripadnici srpske nacionalne manjine. 

 

 

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

banner1

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.