reklamavelika2015a

prometna1

Jučer oko 8 sati sati Vatrogasni operativni centar Našice, zaprimio je dojavu o tehničkoj intervenciji - prometnoj nezgodi u mjestu Jelisavac, nedaleko od Našica.

Kako smo neslužbeno saznali, vozač osobnog automobila polo (zagrebačkih registarskih oznaka) je iz nepoznatog razloga izgubio nadzor nad vozilom te se zabio u betonski prilaz.

Dežurni operativni djelatnik JVP Našice odmah nakon zaprimljene dojave putem sustava za uzbunjivanja, obavijestio je sve Našičke vatrogasce o događaju.  Na mjesto intervencije odmah je upućena dežurna smjena JVP Našice, te ostali Našički dobrovoljni i profesionalni vatrogasci s jednim kombi vozilom te jednim tehničkim vozilom.

prometna2

Na mjesto nesreće odmah su došli i djelatnici hitne pomoći te ozlijeđenu osobu prevezli u bolnicu u Našice, dok su djelatnici policije i vatrogasaca osiguravali, tj vršili očevid.

Što je uzrok ovoj prometnoj nesreći nije nam poznato, osim jedne poražavajuće činjenice, kako su ovi betonski prilazi vrlo opasni za vozače. Nadamo se kako postoji neki bolji način konstrukcija prilaza u kuću, nego što su ovi betonski prilazi, jer oni su možda korisni iz jednog razloga, ali su itekako opasni ukoliko vozilo iz nekog razloga udari u njih. Kako smo također nedavno saznali od policije, udar od samo 50 kilometara na sat u njih može biti itekako ozbiljan i vrlo često zna završiti sa smrtnim posljedicama. Nažalost na mnogim sličnim prometnim nesrećama smo upravo o tome svjedočili.

prometna3
bricks2016

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.