reklamavelika2015a

hitna1

Tijekom protekla 24 sata Centar 112 Osijek zaprimio je ukupno 416 poziva, od toga 28 za hitnu medicinsku pomoć, 67 za policiju i 9 za vatrogasce.

 

U protekla 24 sata na području Osječko-baranjske županije zabilježene su 4 prometne nesreće s jednom lakše ozlijeđenom osobom. Po jedna se dogodila na području Osijeka, Belog Manastira, Đakova i Donjeg Miholjca.

Vatrogasci Osijeka – sinoć su gasili požar kuće u Osijeku, Zapadno Predgrađe 33, u kojem je jedna osoba smrtno stradala.

Policijsko izvješće OBŽ za srijeda (20.12.2017.)

SMRTNO STRADALO DIJETE U POŽARU

Oko 18 sati 19. prosinca došlo je do požara na obiteljskoj kući u Zapadnom predgrađu u Osijeku. U požaru je smrtno stradalo dijete. Očevidom, koji je započeo tijekom jučerašnjeg dana i nastavlja se u jutarnjim satima, utvrdit će se uzrok požara.

NEDOZVOLJENA TRGOVINA

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 63-godišnja hrvatska državljanka počinila kazneno djelo nedozvoljena trgovina. U jutarnjim satima 19. prosinca policijski službenici u Đurđenovcu su zaustavili osobni automobil kojim je upravljao 47-godišnjak. Kao putnica u vozilu nalazila se 63-godišnjakinja. Pregledom vozila policijski službenici su pronašli i uz potvrdu oduzeli više od četrdeset kilograma rezanog duhana bez markica Ministarstva financija Republike Hrvatske, vlasništvo 63-godišnjakinje. Nadležnom državnom odvjetništvu podnosimo kaznenu prijavu.

 

 

U PRETRAZI PRONAĐENA DROGA

Tijekom poslijepodnevnih sati 19. prosinca temeljem sudskog naloga policijski službenici obavili su pretragu stana i drugih prostora koje u Osijeku koristi 35-godišnji hrvatski državljanin. U pretrazi su pronašli i uz potvrdu oduzeli posudu s cvjetnim vrhovima konoplje (marihuana) težine veće od trideset grama, digitalna precizna vaga, više od jednog grama mješavine duhana i marihuane i drobilica. Nadležnom državnom odvjetništvu podnosimo optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

bricks2016

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.