reklamavelika2015a

mup
Tijekom protekla 24 sata Centar 112 Osijek zaprimio je ukupno 273 poziva, od toga 34 za hitnu medicinsku pomoć, 31 za policiju i 3 poziva za vatrogasce. U protekla 24 sata na području Osječko-baranjske županije nije zabilježena niti jedna prometna nesreća. Vatrogasci Osijeka imali su tehničku intervenciju uklanjanja bora u Petrijevcima, u Vjetrovitoj ulici. Vatrogasci Belog Manastira nadgledali su izgaranje dimnjaka obiteljske kuće u Belom Manastiru, u Osječkoj ulici.

Policijsko izvješće OBŽ za srijedu (08.11.2017.)


PRONAĐENA NEEKSPLODIRANA EKSPLOZIVNA SREDSTVA

Prilikom čišćenja podrumskih prostorija obiteljske kuće u Osijeku u poslijepodnevnim satima 7. studenog građanin je pronašao više desetaka komada streljiva.

Istoga dana, također u poslijepodnevnim satima, prilikom čišćenja kuće u Bijelom Brdu, građanin je pronašao ručnu bombu.

Na mjesta pronalaska izišli su policijski službenici za protueksplozijsku zaštitu, koji su preuzeli streljiva i bombu.

Podsjećamo građane da je još uvijek u tijeku akcija „Manje oružja, manje tragedija – Izbacimo uljeza“. Prema Zakonu o oružju, oružje se može predati uvijek, a protiv osobe koja ga dragovoljno predaje neće se pokretati kazneni niti prekršajni postupak.

Pozivamo sve građane, koji još negdje u svojim domovima čuvaju ili skrivaju oružje ili eksplozivna sredstva, da ga bez straha od sankcija prijave policiji. Molimo građane da ne donose sami oružje i eksplozivna sredstva u policijske postaje kako ne bi došlo do njihovog aktiviranja i neželjenog ozljeđivanja, već da o svojoj nakani predaje obavijeste na broj 192 ili najbližu policijsku postaju. Policija će poslati stručne i osposobljene policijske službenike u civilu, koji će opasna sredstva preuzeti na siguran način.

Dragovoljna predaja oružja vremenski je neograničena, a o svemu se dodatno možete informirati i putem besplatne telefonske linije 0800 88 92.


RAZOTKRIVEN POČINITELJ TEŠKE KRAĐE

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su 43-godišnji i 65-godišnji hrvatski državljanin počinili kazneno djelo teška krađa. U jutarnjim satima 7. studenog počinitelji su ušli u krug trafostanice na području Ernestinova i iznijeli više desetaka metalnih elektro spojnica, koje su ostavili u blizini te se udaljili. Nadležnom državnom odvjetništvu policija je podnijela posebno izvješće.

bricks2016

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.