banner izzy2016

hitna1
Tijekom protekla 24 sata Centar 112 Osijek zaprimio je ukupno 335 poziva, od toga 53 za hitnu medicinsku pomoć, 38 za policiju i 2 poziva za vatrogasce.
U protekla 24 sata na području Osječko - baranjske županije zabilježeno je 17 prometnih nesreća pri čemu su dvije osobe ozlijeđene. Osam prometnih nesreća dogodilo se je na području Osijeka, četiri na području Belišća, dvije na području Našica i Belog Manastira te jedna na području Donjeg Miholjca. Vatrogasci Osijeka – gasili su požar osobnog vozila i imali su tehničku intervenciju otvaranja stana u Osijeku.
 

Policijsko izvješće OBŽ za utorak (24.10.2017.)


UKRALI BICIKL I MOBITEL
U večernjim satima 21. listopada nepoznati je počinitelj iz dvorišta obiteljske kuće u Kneževim Vinogradima ukrao bicikl. Krađom je 40-godišnjem vlasniku nastala materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna.
Nepoznati je počinitelj, u poslijepodnevnim satima 23. listopada, iskoristio nepažnju te u uredu u Ulici Europske avenije u Osijeku s police ukrao mobitel. Krađom je 40-godišnjoj vlasnici nastala materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna.
Tragamo za nepoznatim počiniteljima.

ZAPALIO SE AUTOMOBIL
Uslijed pregrijavanja motora za podizanje i spuštanje snopa svjetala, u jutarnjim satima 23. listopada u Ulici svetog Leopolda Bogdana Mandića u Osijeku, došlo je do zapaljenja osobnog automobila, kojim je upravljao 31-godišnjak. Djelomično je izgorio motor za podizanje i spuštanje snopa, prednje svjetlo, PVC kućište s filterom zraka i prednji pneumatik, a nagorio je poklopac motora i blatobran. Požar su ugasili pripadnici Javne profesionalne vatrogasne postrojbe Osijek. Materijalna šteta iznosi oko dvadeset tisuća kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu podnosimo izvješće.

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
Pinterijeri

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.