banner izzy2016

hitna

Tijekom protekla 24 sata Centar 112 Osijek zaprimio je ukupno 341 poziv, od toga 40 za hitnu medicinsku pomoć, 51 za policiju i 5 poziva za vatrogasce.

 

U protekla 24 sata na području Osječko - baranjske županije zabilježeno je 8 prometnih nesreća u kojima je pričinjena materijalna šteta. Četiri prometne nesreće dogodilo se na području Osijeka, dvije na području Belišća, a po jedna na području Belog Manastira i Đakova. Vatrogasci Dalja – gasili požar kukuruzišta kod naselja Dalj

Dio državne cesta D7 prema graničnom prijelazu Duboševica od ŽC 4011-Duboševica do ŽC 4018-Kneževo zbog izvođenja radova sječe i izrade stabala u vremenu od 7-15 sati biti će zatvorena za prometovanje vozila.

Na području cijele Republike Hrvatske pa tako i na području Osječko-baranjske županije-razne lokacije, Ministarstvo unutarnjih poslova provodi pojačani 24-satni nadzor brzine kretanja vozila u vremenu od 6 sati danas pa sve do sutra ujutro u 6 sati.

Policijsko izvješće OBŽ za srijedu (18.10.2017.)


UKRADENOM KARTICOM PODIGAO MU NOVAC

Nepoznati je počinitelj, između 20. rujna i 11. listopada, na neutvrđen način u Ernestinovu došao do bankovne kartice 29-godišnjaka te s njegovog tekućeg računa u više navrata podigao više tisuća kuna. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.


POŽAR U DALJU

U poslijepodnevnim satima 17. listopada, djelatnici osječke tvrtke u Dalju su spaljivanjem suhe trave čistili melioracijski kanal. Vatra se nekontrolirano proširila na obližnje kukuruzište. Nagorjelo je oko tisuću metara kvadratnih kukuruza, a izgorjelo je i šest rolo bala slame. Šezdesetpetogodišnjem vlasniku nastala je materijalna šteta od oko tisuću kuna. Policija nastavlja daljnji rad u vezi ovog događaja.


POLICIJA RAZOTKRILA POČINITELJA KAZNENOG DJELA KRAĐA

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 29-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo krađa. Tijekom listopada 29-godišnjak je iz stubišta zgrade u osječkom Sjenjaku ukrao bicikl vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi posebno izvješće.

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
Pinterijeri

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.