banner izzy2016

hitna1

Tijekom protekla 24 sata Centar 112 Osijek zaprimio je ukupno 345 poziva, od toga 59 za hitnu medicinsku pomoć, 42 za policiju i 4 poziv za vatrogasce.

U protekla 24 sata na području Osječko - baranjske županije zabilježeno je 9 prometnih nesreća u kojima je 5 osoba ozlijeđeno. Sedam prometnih nesreće dogodilo se na području Osijeka, a po jedna na području Belog Manastira i Đakova. Vatrogasci Beli Manastir – gasili požar otpada u Radničkoj ulici. Vatrogasci Osijek – imali su tehničku intervenciju otvaranje stana u Medulinskoj ulici, Osijek. Vatrogasci Đakovo – imali su tehničku intervenciju u prometnoj nesreći u Piškorevcima.

Policijsko izvješće OBŽ za utorak (17.10.2017.)


PRONAŠLI BOMBE I STRELJIVA

Prilikom arheološkog iskapanja na području Batine, djelatnici su u poslijepodnevnim satima 16. listopada pronašli više komada ručnih bombi i nekoliko stotina komada raznog streljiva. Na mjesto pronalaska izišao je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu, koji je uništio bombe i streljivo.

U poslijepodnevnim satima 15. listopada, prilikom izvođenja radova u polju u Đakovu, djelatnik osječke tvrtke pronašao je ručnu bombu, koju je preuzeo policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu.

Podsjećamo građane da je još uvijek u tijeku akcija „Manje oružja, manje tragedija – Izbacimo uljeza“. Prema Zakonu o oružju, oružje se može predati uvijek, a protiv osobe koja ga dragovoljno predaje neće se pokretati kazneni niti prekršajni postupak.

Pozivamo sve građane, koji još negdje u svojim domovima čuvaju ili skrivaju oružje ili eksplozivna sredstva, da ga bez straha od sankcija prijave policiji. Molimo građane da ne donose sami oružje i eksplozivna sredstva u policijske postaje kako ne bi došlo do njihovog aktiviranja i neželjenog ozljeđivanja, već da o svojoj nakani predaje obavijeste na broj 192 ili najbližu policijsku postaju. Policija će poslati stručne i osposobljene policijske službenike u civilu, koji će opasna sredstva preuzeti na siguran način.

Dragovoljna predaja oružja vremenski je neograničena, a o svemu se dodatno možete informirati i putem besplatne telefonske linije 0800 88 92.


RAZOTKRIVENI POČINITELJI KAZNENOG DJELA KRAĐA U TENJI

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su 29-godišnji hrvatski državljanin i 23-godišnja hrvatska državljanka počinili kazneno djelo krađa. Mladić i djevojka su 12. listopada iz dvije nezaključane kuće u Ulici Jure Kaštelana u Tenji ukrali ukupno nekoliko tisuća kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi posebno izvješće.

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
Pinterijeri

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.