bon2017 12

hitna1

Tijekom protekla 24 sata Centar 112 Osijek zaprimio je ukupno 342 poziva, od toga 68 za hitnu medicinsku pomoć, 24 poziva policiju i 2 za vatrogasce. 

U protekla 24 sata na području Osječko - baranjske županije zabilježene su 4 prometne nesreće u kojima je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozlijede. Po jedna prometna nesreća dogodila se na području Osijeka, Donjeg Miholjca, Belišća i Belog Manastira. Vatrogasci B. Manastir – gasili požar kontejnera u B. Manastiru, ulica V. Nazora. Na vojnom poligonu Gašinci tijekom dana provoditi će se aktivnosti uz uporabu bojevih sredstava.

Policijsko izvješće OBŽ za ponedjeljak (9.10.2017.)

 

KRAĐE

Nepoznati je počinitelj, između 30. srpnja i 15. rujna, iz dvorišta u Vinogradskoj ulici u Bilju ukrao bicikl vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Isto tako tijekom noći s 5. na 6. listopada nepoznati je počinitelj ispred prodavaonice u Učkoj ulici u Valpovu ukrao bicikl, vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Policija traga za nepoznatim počiniteljima.


PROVALA U OBITELJSKU KUĆU

U večernjim satima 8. kolovoza nepoznati je počinitelj provalio u prostorije obiteljske kuće u Ulici Ljudevita Gaja u Valpovu. Počinitelj je ukrao više tisuća kuna. Policija traga za nepoznatim počiniteljima.


PROMETNE NESREĆE NA PODRUČJU PU OSJEČKO - BARANJSKE

Tijekom vikenda na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je devetnaest prometnih nesreća. U pet prometnih nesreća jedna je osoba teže, a pet je osoba lakše ozlijeđeno, dok je preostalih četrnaest prometnih nesreća za posljedicu imalo materijalnu štetu.

Deset se dogodilo na području Osijeka, četiri na području Đakova, dvije na području Donjeg Miholjca, a po jedna na područjima Baranje, Belišća i Našica.

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.