reklamavelika2015a

Uhićenje

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 35-godišnji hrvatski državljanin počinio kaznena djela teško ubojstvo (pokušaj), nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari te dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Oko 16 sati 12. kolovoza, prilikom intervencije na dojavu o obiteljskom nasilju u mjestu Šećerana, 35-godišnjak je ispalio nekoliko hitaca iz vatrenog oružja prema policijskim službenicima te prijetio da će aktivirati ručnu bombu, nakon čega se zatvorio u stan. Tom prilikom nitko nije ozlijeđen. Na mjesto događaja upućen je pregovarački tim Specijalne jedinice policije Osijek, prema kojima je 35-godišnjak iz puške ispalio više komada streljiva te aktivirao i bacio ručnu bombu koja je eksplodirala u blizini policajaca. Nitko nije ozlijeđen, ali su propucana ulazna vrata i prozor susjednog stana, oštećena je fasada zgrade, kao i policijsko vozilo te je nastala materijalna šteta od nekoliko desetaka tisuća kuna. Nakon višesatnog pregovaranja, u ranim jutarnjim satima 13. kolovoza, 35-godišnjak se predao policiji.

Danas, 14. kolovoza, u jutarnjim satima, 35-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku, a protiv njega policija podnosi kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.