bon2017 12

lastavice1

Danas smo na poziv čitatelja TV Našica bili na jednom ne baš svakidašnjem događaju u kojem su sudjelovali od naših vrijednih vatrogasaca, pa sve do onih koji su ovaj događaj i počinili.

 

Naime, netko je u jutarnjim satima, netko vrlo ili pijan ili (nemamo riječi za to) u ulici J.J. Strossmayera, na jednoj od zgrada u Našicama pivskom bocom razbio nekoliko lastinih gnijezda i na taj način ubio 4 mala ptića. Kako je u ovom huligansko – pijanom pohodu jedan od ptića ipak preživio pozvani su djelatnici JVP Našice. Vatrogasci su vatrogasnim ljestvama ptića vratili u obližnje gnijezdo koje je preživjelo "plotun" boca tako da se nadamo kako će iz ove grozne priče ipak biti i nekakve pozitive. Mještani ove ulice su izrazili veliko nezadovoljstvo što će ovoga puta najvjerojatnije počinitelj proći nekažnjeno. Isto tako jedan od stanara je rekao kako se upravo prije nekoliko dana pohvalio svojim prijateljima kako su se napokon vratile laste, a ovo danas je svakako jedan gnjusan potez nekog neodgovornog pojedinca ili više njih.

lastavice2

Ovom prilikom se zahvaljujemo našim vatrogascima koji dolaze pomoći i u velikim, ali i u malim stvarima kao što se možda nekom i ovo čini.

Moram naglasiti kako su lastavice zaštićena vrsta te da ukoliko se ipak utvrdi tko je ovo počinio može itekako zažaliti svoj čin gluposti.

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.