bon2017 12

pokusajubojstva1

Kako smo izvijestili prije neki dan, u Vukojevcima je došlo do teškog ozljeđivanja mlađeg muškarca (36 godina), a kako smo danas saznali, nakon što su liječnici učinili sve kako bi stabilizirali njegove ozlijede, ipak je dan nakon uboda preminuo.

Napadača su uhitili na mjestu događaja i odveli ga u Policijsku postaju Našice na kriminalističko istraživanje, a kako smo također saznali policija je potvrdila da ga sumnjiči za pokušaj ubojstva.

 
 
Vijest od ponedjeljka (05.06.2017.)

Kako smo za sada još uvijek neslužbeno, doznali, u jutarnjim satima (oko 9 sati) u mjestu Vukojevci ulica Kralja Tomislava, došlo do fizičkog obračuna što je kulminiralo nanošenjem teških tjelesnih ozljeda.

Kako smo također neslužbeno za sada saznali, pri fizičkom obračunu upotrijebljeno je hladno oružje (nož) te je pri tome jedna osoba teško ozlijeđena. Na mjesto događaja uz policiju hitno su došli i djelatnici prve pomoći te su teško ozljeđenog mlađeg muškarca prevezli u bolnicu Našice. O stanju ozljeđene osobe, za sada nismo upoznati, a kako smo mogli vidjeti policija je ogradila kompletno područje na kojem se ovaj nemili događaj zbio te vrši očevid pa se za sve dodatne informacije mora pričekati službeni izvještaj.   

Kako smo naknadno doznali od šefa Odjela kirurgije Opće bolnice Našice, dr. Samira Haj Barakata, muškarac je zadobio jednu ubodnu ranu u predjelu leđa, a nakon operativne obrade, stabilnog je stanja i izvan životne opasnosti.

"Muškarac je dovezen u iznimno lošem stanju i na operacijskom stolu gotovo je bio bez tlaka. Ubodnom ranom presječen je mišić leđa te je ozlijeđen dio gušterače i bubreg koji je morao biti izvađen. Trenutno je stabilno."– rekao je dr. Samir Haj Barakat.

pokusajubojstva2

 

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.