bon2017 12

vatrogasci1

Kako je u zadnjih dva dana, a posebno danas došlo do povećanja temperature, to je dovelo do enormno naglog topljenja snijega.

Upravo zbog toga, osim problema na cestama, došlo je do začepljivanja oluka na kućama i zgradama. Iako je u prvi mah izgledalo kako će to samo izazvati manje probleme, ljudi kojima se led stvorio u olucima imaju velikih problema jer su im krovovi ravni i sada se pune vodom koja nema gdje otići. To zadržavanje vode uzrokuje prokišnjavanje u stanove pa su naši vatrogasci DVD-a Našice i JVP-a Našice u zadnjih nekoliko dana puni posla jer moraju razbijati led i praviti prolaze za tu silnu vodu.

vatrogasci2

Uz to, moramo napomenuti kako smo primijetili kako višak vode od snijega koji se topi uzrokuje i povećanje volumena vode u kanalizacijskim mrežama pa dolazi do problema i tu vezano za prelijevanje vode ili neugodnih mirisa koji se vraćaju u kuće.

Ipak, kako su najavili meteorolozi, vremenske priliki će se za koji dan stabilizirati pa s pravom možemo očekivati i prestanak ovih neugodnih zimskih dana koji su nam zbog niskih temperatura vjerujem svima dosadili.

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.