reklamavelika2015a

poplava9

Cijeli dan vatrogasci, policija, komunalne službe i gradske vlasti u Našicama pokušavaju bar malo ublažiti ovu neviđenu stihiju koju su izazvale ova enormne količina vode koja su se spustile na naš kraj.

-> Našički kraj sa najviše oborina u Hrvatskoj – Veliki broj poplavljenih mjesta

-> Ako ovako nastavi može doći i do poplava

-> Srušilo se stoljetno stablo u centru grada - Samo pukom srećom nema ozlijeđenih

Kako je to danas izgledalo u večernjim satima pogledajte u video prilogu koji slijedi kao i fotogaleriji koju vam i ovoga puta donosimo.

Kako je vremenska prognoza najavila da bi padaline mogle biti i tijekom noći, sve su službe i dalje po terenima i vatrogasci, a tako i ostali i dalje rade punom parom te se pripremaju za najgore. Po terenu su cijeli dan bili i gradonačelnik Krešimir Žagar u pratnji zamjenika gradonačelnika, saborskog zastupnika Stjepana Pintarića, koji su obišli najkritičnija mjestima i koji su među ostalim najavili za 21:30 sati sastanak Županijskog kriznog stožera.

poplava10

Moramo napomenuti kako su mjesta Jelisavac, Lađanska i Zoljan i dalje najugroženiji te da se voda prelijeva na državnim cestama te pravi velike probleme u prometu. Isto tako u mjestu Zoljan su upravo zbog velike vode na cesti mnogi vozaći ostali bez svojih tablica, pa se mole mještani na tim mjestima da ukoliko pronađu tablice da ih odnesu u policijsku postaju kako bi se iste vratile vlasnicima.

bricks2016

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.