reklamavelika2015a

prometna1

Jučer oko 8 sati sati Vatrogasni operativni centar Našice, zaprimio je dojavu o tehničkoj intervenciji - prometnoj nezgodi u mjestu Jelisavac, nedaleko od Našica.

 

Log in to comment
policija3

Prema službemon izvještaju policije, provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 24-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo razbojništvo.

 

Log in to comment
lopov
U jutarnjim satima 17. siječnja, nepoznati je počinitelj prišao 55-godišnjaku te od njega zatražio novac. Nakon što mu je 55-godišnjak rekao da nema novac, počinitelj ga je udario i ukrao novčanik s novcem i bicikl. Materijalna šteta nastala 55-godišnjaku iznosi nekoliko stotina kuna.

Policija intenzivno traga za nepoznatim počiniteljem.

bricks2016

 

Log in to comment
vatrogasci2

Jučer ujutro oko 8 sati Vatrogasni operativni centar Našice zaprimio je dojavu o požaru elektro instalacija u mjestu Đurđenovac.

 

Log in to comment
prometna1

Danas nešto oko 16 sati u mjestu Brezik pored Našica dogodila se prometna nesreća u kojoj je za sada neslužbeno, dvoje ljudi ozlijeđeno i gdje je došlo do velike materijalne štete.

 

Log in to comment

lopov

U poslijepodnevnim satima 13. siječnja nepoznate ženske osobe ušle su u otključanu kuću u Ulici Ivana Brnjika Slovaka u Jelisavcu i ukrale nekoliko tisuća kuna.

 

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

banner1

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.