banner bizovac2

banner izzy2016

lastavice1

Danas smo na poziv čitatelja TV Našica bili na jednom ne baš svakidašnjem događaju u kojem su sudjelovali od naših vrijednih vatrogasaca, pa sve do onih koji su ovaj događaj i počinili.

 

Log in to comment
prometna11

Danas je oko 19 sati u mjestu Markovac ponovo došlo do jedne prometne nesreće u kojoj na svu sreću nije bilo ozlijeđenih, ali je veća materijalna šteta. Naime, kako smo neslužbeno doznali došlo je do oduzimanja prednosti prolaza, tako što se dogodio sudar ovoga puta između vozača Golfa (našičke registarske oznake) i Mercedesa (strane registarske oznake).

Što je uzrokovalo ovu prometnu nesreću trebamo pričekati službeni izvještaj policije koji je još u tijeku.

Nažalost, danas je dan započeo vrlo crno s prometnom nesrećom u kojoj je jedna osoba izgubila život, dok su dvije ozlijeđene. Upravo zbog toga upozoravamo sve sudionike u prometu da uspore vožnju, jer očito je kako ova vrućina utječe na pažnju te nažalost dolazi do ovakvih prometnih sudara.

prometna12

 

Log in to comment
prometna4

Nažalost nešto oko 6 sati danas je u mjestu Đurđenovac došlo do teške prometne nesreće u kojoj je jedna osoba poginula, dok su druge dvije ozljeđene.

 

Log in to comment
hitna1
U šumskom predjelu Kovačica kod Klokočevaca, u jutarnjim satima 3. lipnja, 55-godišnjak je, za svoje potrebe, izrađivao ogrjevno drvo.

 

Log in to comment

pokusajubojstva1

Kako smo izvijestili prije neki dan, u Vukojevcima je došlo do teškog ozljeđivanja mlađeg muškarca (36 godina), a kako smo danas saznali, nakon što su liječnici učinili sve kako bi stabilizirali njegove ozlijede, ipak je dan nakon uboda preminuo.

 

Log in to comment
pozar1

Jučer je u jutarnjim satima, nešto oko 8 satai u Vatrogasni operativni centar zaprimljena je dojava o požaru kamiona u naselju Koška, nedaleko od Našica. 

 

Log in to comment
banner1
PlakatzaDanGrada2017

banner310 2581a

gelo1

reklama310x258 1

banner22015

Najnovije galerije

banner1

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.